Profil

Book en tid


ProfilOm ClassyCare:

I skønne lokaler på 1. sal hos Roskilde Skønhedsklinik, finder du ClassyCare, i det første lokale når du kommer op af trapperne. Her kan du få en pause fra hverdagen og en masse lækre behandlinger, der oser af selvforkælelse og et smukt udseende.

Mit navn er Ditte og jeg er kvinden bag ClassyCare og har arbejdet i skønhedsbranchen i over 10 år. Jeg kommer oprindeligt fra Randers og startede min karriere som selvstændig negletekniker i København. Senere arbejdede jeg i Stylebox til de lukkede, hvorefter jeg opstartede ClassyCare i 2018, i hjertet af Frederiksberg.

Jeg arbejder med alt indenfor negle som primære, men jeg udføre også vippe extensions, Brow Lamination, Spraytan, Lash lift, farve/ret af bryn og vipper samt vejleder dig grundigt om alle produkterne der vedligeholder din behandling, så du får så meget ud af den som muligt.
Alle mine behandlinger udfører jeg på baggrund af professionel uddannelse hos de dygtigste i faget.
Heriblandt både CND & Lashbar.

Jeg bestræber mig altid på at holde mig opdateret med de nyeste trends i branchen, tage kurser og få professionel viden og kunnen som du kan nyde godt af.

Alle behandlinger og produkter i klinikken er nøje udvalgt - Jeg elsker mit fag og jeg kan stå inde for alle behandlinger og produkter du kan få hos mig.

Smid hverdagen udenfor døren og træd ind i din pause hos ClassyCare.

Jeg glæder mig til at se dig!
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk